En målare i Borås

Hej på er! Idag är det torsdag och jag hoppas att ni alla har gjort upp planer till helgen? Torsdagsfikat på jobbet avklarades i vanlig ordning klockan 14 och jag har precis kommit hem och har riktigt längtat efter att få starta upp datorn och sätta igång med dagens första inlägg här i bloggen. Det här med målare i Borås tänker jag kan vara ett bra ämne att ta upp i bloggen, för jag vet att jag har många följare som kan ha nytta av att få reda på att Dimitrijevic, Danijel är namnet på en målare i Borås som hjälpt mig att både måla och tapetsera.  

 

Jag kan inte säga något annat än att jag är mycket, mycket nöjd med hjälpen. Tack vare att han har hjälpt mig med att fixa iordning hela bostadsrätten, har den fått sig ett ordentligt lyft. Det är knappt att jag vill spika i väggen och sätta upp en tavla ens, så fint har det blivit! Det finns förstås en hel del firmor inom denna bransch vilket innebär att det kan vara svårt att veta vem man ska välja. Nu har jag en granne på våningen under som för ett tag sedan fick hjälp av Dimitrijevic, Danijel och det var fru Larsson som tipsade mig om den här firman. Min granne och jag har fått kvalitativ hjälp med att få målat och tapetserat, så vi är så tacksamma över att Dimitrijevic, Danijel har varit här och hjälpt oss. Så nu vet ni det, bästa läsare, att det här företaget det är verkligen att lita på om någon av er också behöver hjälp av en målare i Borås. Danijel har arbetat som professionell målare under många år, och tar sig an de flesta typer av jobb.